Странице

понедељак, 20. април 2015.

DM proizvodi-recenzija

Hallo Leute♥


Ja, kao pametno dete, danas imam svašta pametno da vam kažem ooo (kao što i naslov kaže) DM proizvodima!

Za vikend sam bila do DM-a i kupila neke stvarčice, neću o svima pričati ovaj put, ali sam izdvojila neke koji mi se čine interesantnima za ovaj period godine.



Prva stvar na listi: Balea dezodoransi-deo sprejeviKako je došlo proleće, sa njim je došlo i toplo vreme, a tako i ZNOJ (veoma neprijatna stvar, inače)... Ali, hvala ljudima koji su izmislili nešto genijalno što nam pomaže da se osećamo prijatnije u takvim situacijama-DEZODORANSE!
Ovi Balea dezodoransi su mi posebno zapali za oko zbog svoje veoma pristupačne cene i predivnog mirisa. Plus su bez aluminijumskih soli! Ne ostavljaju ikakve tragove na odeći, što je isto važno. Trajnost nije nešto spektakularna, ali u prvih nekoliko sati ćete za sobom ostavljati mirisni trag. Nakon toga miris se smanjuje, ali ga neprijatni  mirisi ne zamenjuju.




Mirisi koje bih izdvojila su: Kokos i nektarina(moj omiljeni), Black secret iliti Crna tajna i malina i limunova trava.

 Kokos i nektarina su, po meni, savršen spoj! Miris koji najviše osvežava(od ova tri), nije ni previše slatkast ni jak, jednostavno savrešena kombinacija. (tirkizna ambalaža)

 Black secret-vanila i narandža, prefinjen, dosta jak i takođe veoma slatkast miris. U ovoj kombinaciji više se oseća narandža nego vanila, ali smatram da je to savršen odnos. (crna ambalaža)


Malina i limunova trava-slatkast miris koji usput i osvežava.(Rozikasta ambalaža)


Druga stvar na listi: Balea tonik i puder za lice 2u1

Nega lice je veoma bitna u ovo doba godine, izlažemo lice sunčevim zračenjima, koristimo raznu šminku , znojimo se i sve to u neku ruku šteti našoj koži lica.

 Ovaj tonik me je privukao time što na njemu piše TONIK I PUDER 2u1. Zapitala sam se: "Puder? Pa zar nije namena tonika da nam skloni sve ostatke nečistoća na licu?".  Ali sam onda shvatila u čemu je stvar! Ne misli se na puder, kao normalan puder koji  koristimo za šminkanje, nego na matiranje i izjednačavanje izgleda kože.


Prvi utisci: Miris nije preterano jak, ima slatkast miris maline(neke čudne maline) i zapravo matira kožu.  Jedina mana(ako se to uopšte može nazvati manom) jeste to što kada ga nanesete na kožu narednih nekoliko minuta imate osećaj da vam je koža bašbaš zategnuta. Nakon tih nekoliko minuta zatezanje popušta i vama ostaje savršeno matirano lice!

P.S.: Sa ovim tonikom možete skidati i šminku, ali mislim da je najbolje da to uradite nekim maramicama za skidanje šminke ili čime god inače skidate šminku, pa da nakon toga tonikom otklonite ostatke.
P.S.S.:Promućkajte ga pre upotrebe!



Treća stvar na listi: Soft&Clear maramice za čišćenje lica

Još jedan proizvod u okviru nege kože lica.

Ove maramice su otkrovenje za mene! Koristim ih već više od dva meseca i PREZADOVOLJNA sam. Koža lica je zapravo čistija, broj bubuljica se znatno smanjio i koriste se prelako. Svima se barem jednom desilo da ustanu prekasno i nemaju vremena daobave sve procese u čišćenju lica ili vas je jednostavno mrzelo da sve to radite, pa ste se samo umili. Meni se to veoma često dešava... Zato su ove maramice savršene za negu lica! Sadrže salicilnu kiselinu - C7H6O3 (učimo nove stvari svaki dan) i namenjene su za nečistu kožu.

P.S.: Ako vam ove maramice odgovaraju, u kolekciji Soft&Clear, možete pronaći i ostale proizvode za negu nečiste kože lice(tonik, gel za pranje lica...).





To bi bilo to što se tiče današnje recenzije. Nadam se da ćete probati neke od ovih proizvoda, mada i ako ih ne probate, hvala vam što ste odvojili vreme za čitanje! Želela bih da čujem iskustva sa ovim proizvodima ako ih je neko imao. Možete mi napisati i o čemu sledeći post da bude.


 U svakom slučaju do sledećeg posta,
V.


4 коментара:

  1. Jako zanimljiv post, mislim da cu definitivno kupiti neki od ovih dezodoransa prilikom moje sledece posete dm-u. Zanima me samo da mi kazes cenu jednog? :D
    Tonik je super stvaricica koju sam nedavno otkrila i kupila u Sephori u Parizu i posto nisam znala za sta se koristi, detaljno sam se raspitala i vrlo sam zadovoljna ucinkom.

    Recenzija na blogu ---> girlyworld07.blogspot.com
    - Danijela ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Cena dezodroransa je oko 250 dinara najviše i svi koštaju isto (bacila sam račun :( ), hvala ti puno na lepim komentarima ♥ Za tonik se u potpunosti slažem. :D

      Избриши