Странице

недеља, 31. мај 2015.

DM proizvodi #2 (maj/jun)

Hallo Leute!♥

Napokon vikend! Poslednje nedelje škole su užasno naporne, plus sve vannastavne aktivnosti-mislim da se raspadam. Ali zato imam(o) vikende koji bi trebalo da nam vrate barem malo energije. Ja sam to danas baš iskoristila i ustala sam u dva sata popodne. ^-^ Taman da nadoknadim celu nedelju prve smene, ustajanja u šest i spavanja 4-5 sati. Nego, da se vratim na temu. Pošto je napokon došao vikend, ja sam napokon mogla da odem do grada i napokon svratim u DM (my fav place). ^-^  U ovom postu ću vam pokazati proizvode koje spaja jedna stvar-PREDIVAN MIRIS. ^-^

NÚMERO UNO-Balea šampon za kosu-Tropical Dream

Ja, generalno, volim (obožavam) Baleine šampone. Odgovaraju mojoj koži glave, mojoj kosi i imaju divan miris. Šampon koji sam ovaj put uzela je za svakodnevno pranje kose i za svaki tip kose. Volim ove šampone zato što, ako su za svakodnevno pranje kose znači da nemaju puno razne hemije koja šteti kosi i koži glave. Ima miris ananasa i manga, tako piše, ali zapravo i miriše (okeeeej, ceo dan nešto rimujem O.o). Meni lično odgovara, kosa mi bude dosta mekana i prepuna volumena. Ovaj šampon sam kupila u DM-u u Nemačkoj, pa nisam sigurna da li ga ima i kod nas (I'm soooo sorry totalno sam zaboravila da pogledam sada kada sam bila :( ). Tamo je kloštao 0,65 €, što je kod nas otprilike 80 dinara. DM u Nemačkoj je doooosta jeftiniji od našeg, ali i u našem se uvek mogu naći pristupačne cene. :)
Ako neko zna nemački, može slobodno da pročita sastojke, ako ne slobodno mi napišite da vam prevedem :)

NÚMERO DOS-Eveline ulje za nokte i zanoktice

Lakiranje noktiju je jedna od mojih ljubavi, ali ono sa sobom donosi i negu. Zbog mog polu-raspalog zdravstvenog stanja koje je prouzrokovao kraj školske godine nokti mi se strašno lome i listaju, ali mi se pojavljuju i zanoktice. E, onda dođem ja perfekcionista i ne želim da samo sačekam kraj školske godine da mi se nokti poprave, nego odem  i potražim nešto za nokte. I onda nađem ovo čudo. Ovo ulje mi je toliko pomoglo, još uvek ne mogu da verujem. Posle samo dva dana korišćenja, nokti su mi izgledali hiljadu puta bolje. Ja ulje nanosim uveče, pre spavanja na nokatnu ploču i kožu oko nokta-predeo zanoktica. Koža ne upija ulje brzo, mislim da ga većinom obrišem o posteljinu dok se nameštam u pozu za spavanje (upsi). Sadrži ulje avokada i badema, a miriiiis ^_______^ . Predivan je.

Ovo je proizvod koji je imao najveći fotosešn

NÚMERO TRES-I love... losion za telo-Coconut&Cream

Svuda po internetu i we♥it-u i tumblr-u možete naći slike ovih proizvoda. Bila sam mnogo radoznala i želela sam da saznam šta ih toliko čini posebnim. Dvoumila sam se između ovog mirisa (Coconut&Cream) i Vanilla&Ice Cream. Ipak sam se odlučila za kokos, iako tada nisam znal ni jednom ni drugom miris. Kada sam došla kući oduševila sam se. Ne, losion nema miris na Bounty čokoladicu, već zapravo na pravi kokos! U početku kada sam ga namazala mislila sam da sam toalno promašila izbor i da je proizvod pokvaren jer je imao jako čudan miris. Taj miris je tu možda neke tri sekunde, a onda... Raj. Kokos raj. Ne samo da ima mnogo dobar miris, već i prija mojoj koži i ostavlja je veoma mekom. Uglavnom se namažem losionom uveče, posle tuširanja i miris osećam i sutra celo prepodne. Jedino mi je cena malo nerazumna, oko 600 dinara je bočica od 250 ml, ali to sam mogla i da očekujem od "svetski poznatog" proizvoda.

Znači svaka slika ovog proizvoda je odlična, veoma je zahvalan za slikanje
NÚMERO CUATRO-Balea (luxury) losion za ruke-Golden glamour

Mislim da je ovo relativno nov proizvod u DM-u, po prvi put ga vidim. Prvo što mi je zapalo za oko jeste ambalaža. Totalno odgovara imenu-zlatni glamur. Kod mene za kreme i losione uvek ima mesta, tako da sam želela da je isprobam. Nisam se razočarala. Ponovo, miris me je oduševio. Ima miris neke čudne vanile (na ambalaži piše pogostemon* i vanila), koja je na još čudnij inačin nekako opijajuća. Losion divno neguje ruke. Pakovanje sadrži 150 ml.

*Pačuli (Pogostemon cablin Benth., Lamiaceae), medicinska biljka Indije, Kine, Indonezije i Japana, intenzivno se koristi u parfimeriji i kozmetičkoj industriji.
Naširoko korišteno u kozmetičkoj i parfemskoj industriji, ima limitirane farmakološke efekte. Deluje kao dobar venotonik i podstiče regeneraciju kože. Dobro deluje kod lečenja akni, seboreje i drugih upalnih bolesti kože. Takođe može da se primenjuje i kod hemoroida, proširenih vena, celulita, kao pomoć kod suve i ispucale kože, masne kože sa proširenim porama. Pomoću ulja pačulija uspešno se leče i ožiljci, ekcemi i gljivične infekcije kože.
I KOZMETIKA NAS NEČEMU UČI. Samo da se zna.
Mada, i ovaj sam islikala pošteno


To bi bili moji "mirisni" favoriti, hahah :D Ako ste isprobali neki od njih želela bih da pročitam vaše mišljenje, tako da slobodno pišite. Jedan od moji prvih postova je isto bio vezan za DM proizvode, pa ako imate dobre volje pogledajte ga OVDE.

Cene ću dodati čim pronađem račun, obećavam!♥
I hvala na divnom broju 14!♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Hvala vam što ste odvojili vreme♥

V.














22 коментара:

  1. Анониман31. мај 2015. 11:07

    Proizvodi su divni. Ja sam se dvoumila između ovog šampona i maske za kosu. Sledeći put ću ga uzeti, ali i maske su im super. <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam do sada probala ni jedan od ovih proizvoda, ali svakako bih volela. Deluju jako primamljivo!♥:)

    ОдговориИзбриши
  3. Divan post. Na osnovu tvojih recenzija svi proizvodi mi se dopadaju iako ih nisam isprobala. Nameravam da kupim ulje za nokte i zanoktice i losion za ruke. :)
    P.S. Bas mi se svidja sto si na kraju posta objasnila sta znaci ona rec. To je veoma profesionalno.
    I molim te , nezaboravi da ubacis cene kada pronadjes racun. ♥

    http://styleonfirstplace.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  4. Hvala ti puno!♥ Ubacujem čim ga pronađem, a ako to ne bude u roku od 3 dana, ići ću ponovo do DM-a i pogledaću. :)

    ОдговориИзбриши
  5. Moram da pronađem ovaj proizvod sa kokosom, jer sam luda za svim stvarima koje mirišu na kokos. :D Sve stvarčice mi se čine divnim, sigurno ću nešto isprobati. <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja sam! Kokos, kokos i samo kokos. ponekad i vanila. :D Drago mi je.♥

      Избриши
  6. super su sve stavi sam probala osim ovaj predivni sto mirise na kokos <3
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  7. Ovaj Balein šampon je SAVRŠEN, definitivno meni jedan od boljih. Ja imam Eveline 8u1 lak za nokte i s njim sam zadovoljna. A ovi lonsioni za tijelo su predobrii. :)

    http://sbeauty14.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  8. Možda kupim ovaj losion za ruke. I Tijana je radila recenziju, i nahvalila ga, tako da ću videti da ga i ja probam♥.

    ОдговориИзбриши
  9. Mislim da nećeš zažaliti, meni se mnogo dopada.♥

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post! Baš mi se sviđaju opisi proizvoda. Što se Eveline ulja tiče, imam ga, i zaista sam preprezadovoljna njime. Miriše fantastično, a poslije korišćenja (ili se to samo meni čini, haha) područje oko nokta mi je mnogo, mnogo mekše. Ovaj losion ću sigurno probati! ♥
    http://blogforcoolgirls.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti!♥ I meni se takođe čini, tako da mislim da ne umišljamo. :)

      Избриши
  11. Odlican post! Imam Evelin ulje i zaista mi se dopada,a razmisljala sam da kupim ovaj losion za ruke! Savrseno :D


    P.S - poseti moj blog i komentarisi - www.alijindnevnik.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  12. i ja volim dm proizvode :)
    super post :)
    Isidora
    http://highheelpoodl.blogsp

    ОдговориИзбриши
  13. Ovu kremu za ruke imam i ja i predivna mi je i došao je takav i gel za tuširanje i ostavlja sjajni sjaj po tijelu. Savršen je. *O* A ovaj šampon si moram uzeti čim ga vidim u dmu. Super post :)

    http://troiscorner.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши