Странице

недеља, 27. март 2016.

Kućna kolekcija filmova

Hallo Leute

Jedna od raznih prednosti života u Vojvodini jeste duplo proslavljanje verskih praznika. Zbog katoličkog Uskrsa koji pada ovog vikenda, imamo mini raspust koji mi je savršeno došao. Iako je raspust počeo još u četvrtak, tek sada sam sela da napišem ovaj post pošto su protekli dani bili rezervisani za odmaranje i opuštanje koje sam dugo čekala.
Kao način za opuštanje, pored čitanja knjiga volim da gledam razne filmove i serije. Pošto tog dana nije bilo ništa zanimljivo na televiziji setila sam se da bih mogla malo da pročeprkam kroz kućnu kolekciju filmova. I verujte mi da sam se poprilično iznenadila. Otkako je internet 'zavladao' svetom, filmove i serije nalazimo na internetu. Pre toga većina ljudi je kupovala filmove i serije na DVD-jevima, tako da sam se i ja našla tu.
Najveća gomila je naravno bila sa raznim naslovima crtaća. Marsupilami, Kralj lav, Majstor Bob, Čarobnjak iz Oza, Uskršnja bajka, Pokemoni, Pčelica Maja... Verujem da vam je barem jedan od ovih nasova poznat. Probudile su se razne uspomene, pogotovo ona na stari DVD plejer koji se pokvario zbog preteranog rada.

Prvo što sam ugledala jesu CD-ovi serije 'Ranjeni orao' kojom sam bila opsednuta. Verujem da sam je pogledala 15 puta. Sada će biti 16. :D.
Pored raznih ljubavnih i tinejdž komedija i drama, pronašla sam svoju najomiljeniju kolekciju. Serija 'Herkul Poaro'. Serija napravljena po knjigama Agate Kristi. Prvi romani u koje sam se zaljubila. Uvek sam se radovala kada na PinkFamily ili Pink2 prikažu po koju epizodu u popodnevnim časovima i ma koliko puta da sam pogledala neku epizodu mogla bih i ponovo.

Da li i vi imate kućnu kolekciju filmova?
Da li imate neku domaću seriju koja vam je obeležila 'detinjstvo'?

Napišite mi u komentarima, volela bih da pročitam.

12 коментара:

  1. Post je divan. Uvek me oduševiš nekim temama za koje se 90 % blogera ne bi setilo. Kao i ti, i ja imam veliku kolekciju ,,kucnih filmova''. Najviše ima crtanih filmova koje sam obožavala do pre 3-4 godine, ali nađe se i poneki film koji je tata ponekad puštao pa bih i ja sa njim gledala. Domaća serija koja je meni obeležila detinjstvo je ,,Selo gori a baba se češlja''.
    Ly, Jovana ♥♥♥♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jovana, hval mnogo na divnom komentaru!♥ I ta serija je često bila na mom repertoaru. :D

      Избриши
  2. Hah, drago mi je što se neko setio ove teme...
    Ja imam takođe ogroooomnu kolekciju i filmova i crtanih filmova...bila sam opsednuta pokemonima i Nindža kornjačama. Svake nedelje bi mi roditelji kupili po neki crtani iz obližnje prodavnice. Bile to Barbi, Pokemoni, Kiriku ili neki drugi crtać :)
    Narano imam puno filmoa ( najčešće apokalipse ali to je zbog mame xD ) koje i danas volim da gledam.
    Divno...baš mi se sviđa tvoja kolekcija...♥♥♥

    ОдговориИзбриши
  3. Predivan post!Ja sam kao mala gledala nenormalno puno crtanih fulmova...imala sam kao i ti,deset hiljada cedeova.

    Novi post ---> girlsstuffblogg.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Odličan post draga! Ja imam dosta crtanih filmova u kući, ali filmove uglavnom gledam na internetu. Moram da pohvalim sličice. :D ♥

    innisall.blogspot.com <----- Novi post

    ОдговориИзбриши
  5. Divan post,I ja Sam bila opsednuta istim crtacima ❤️!Dodajmo Majstor Boba,Peru Detlica,winks....

    ОдговориИзбриши
  6. Upravo sam se setila. :D ❤ Koliko dugo nisam odgledala nešto na DVD-u.. Imam kolekciju filmova, standardno, Pokemoni, Bratz, Jagodica Bobica, Sunđer Bob.. I naravno razni filmovi, većina od mame pošto ih ja nisam kupovala sa DVD-a. Da, sada film ili gledaš na internetu, ili jednostavno odeš u bioskop. :D ❤ Fotkice su sjajne. ;* ;* ❤❤❤❤❤

    eslyisworldview.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши