Странице

понедељак, 27. јун 2016.

Leto 2016

Hallo Leute♥

U sredu će biti nedelju dana od kako sam se raspustila, tako da mislim da je pravo vreme da sastavim svoju listu stvari koje bih želela da uradim ovog leta. Mnoge liste koje sam videla na drugim blogovima su mi dale razne ideje kako da učinim ovo leto posebnim. Nadam se da ste i vi sastavili svoju listu, a ako niste-papir i olovku u ruke i pravac na posao!
P.S. Molim vas popunite anketu sa leve strane bloga! ♥
♥IZGLED BLOGA
Leto je i kalendarski došlo, tako da mislim da bi bilo sasvim u redu da sunce, pesak i palme zamene ptičice, cveće i uskršnjeg zeku.

♥ZDRAVLJE
Moj glavni cilj ove godine jeste da opstanem na zdravijoj ishrani i da je uvedem tako da mi to bude rutina. Dosadašnjim (ne)uspesima baš i ne mogu da se pohvalim, ali pošto škole više nema, to može da mi bude glavni fokus.
♥KNJIGE
Da ne bih oslepela od silnog buljenja u ekran, dodatno ću se posvetiti svom omiljenom hobiju. Želela bih da pročitam barem 11 knjiga-to je broj knjiga koje trenutno imam i nepročitane su. Nadam se  da ću doći i do broja 20, ali videćemo.☺
♥SERIJE I FILMOVI
Lista serija koje započinjem da gledam u sred sezone na televiziji je neizmerno duga, a moja želja da ih sve pogledam je još veća. Naravno, tu je i lista filmova koje su mi drugi preporučili i jedva čekam da ih pogledam.
♥CVEĆE
Jedna od mojih strasti. Obožavam da se brinem o cveću, da ga zalivam, presađujem, uživam u njegovom mirisu... Cveće je posađeno još u maju i nadam se da će opstati celo leto!
♥ŠETNJE + FOTOGRAFIJA
Pored slinog sedenja uz laptop i knjige biće mi potrebno i malo kretanja, a najbolji način za to jeste da obiđem razna mesta u svom gradu + to su odlične prilike za fotografisanje.
♥VELIKO SPREMANJE
Nakon školske godine ostala sam zatrpana u gomilama papira, polomljenih lenjira, olovaka, pokvarenih hemijskih i bio bi red da ih se otarasim i da u potpunosti uživam u letu, bez podsećanja na školu.
♥DARIVANJE
Ne znam da li sam vam se ikada zahvalila, ali hvala puuuunooo na 120+ članova! Jedna od mojih želja jeste da dostignem broj 150, a tim povodom bih želela da organizujem i jedno darivanje-giveaway! Tako da-STAY TUNED.☺ 
Ova SUMMER-TO-DO-LISTa nalaziće se sa strane bloga, tako da možete da vidite kako napredujem.☺
Da li i vi imate svoju listu?
Koja vam je najveća želja za ovo leto?
Napišite mi u komentarima, volela bih da pročitam.

V.

30 коментара:

  1. Odlican post i odlicna lista! Cestitam na 120+ clanova i nadam se da ces ispuniti sve stavke sa liste! :)

    novi post, knjige koje preporucujem: introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Анониман27. јун 2016. 23:51

    Super post!
    Trenutno nemam svoju listu,ali definitvno najveća želja ovog ljeta je da uvedem što više zdravije hrane na meni :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши
  3. Predivno napisan post.Ja isto želim pročitati neke knjige,gledati filmove i serije.Preporučujem ti seriju Teen Wolf ja sam gledala svih 5 sezona i trenutno čekam šestu.

    ОдговориИзбриши
  4. Predivno si odradila post,bas drugacije od drugih koje sam do sada citala <333!Nadam se da ces sve ostvariti sto si sebi zadala :)!Bas divno <3!

    ОдговориИзбриши
  5. Tvoja ljetna to do lista mi se jako sviđa! Napisala sam i ja svoje planove, pa pogledaj ako te zanima. :)♥

    Pink Is My Soul

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман28. јун 2016. 14:58

    Skoro slična nam je lista!Nadam se da ćes je ostvariti! :)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  7. Da, imam listu i ja sam je sastavila i postavila na moj blog pre jedno dve nedelje mislim... Meni je jedna od najvećih želja da napredujem u pogledu pripremanja zdravih i ukusnih recepata :)... Mislim i da ne moram da kažem da ti je lista zaista super ♥♥♥

    http://modernastreberka.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  8. Super post. Jako mi se svidja kako pises postove. Volela bih da se uclanis u moj blog, komentarises i posetis. To mi jako znaci. Ja sam se u tvoj vec uclanila. Tako da ocekujem da se i ti uclanis u moj blog i postavis nekoliko pitanja u komentaru jer sam tek juce napisala prvi post. Inace blogujem od ranije pre dve godine, ali mi je ovo novi blog. Hvala unapred.

    http://selenatorforever651.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  9. Želim ti da ispuniš sve sa svoje liste! Ja ću definitivno cijelo ljeto gledati Pretty Little Liars. Odličan post! ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  10. Zelim ti da ispunis sve svoje ciljeve! :) Kao i tebi, i meni je cilj da ovog leta poradim na zdravlju, filmovima i knjigama:) <33

    www.marsyly.com

    ОдговориИзбриши
  11. Odličan post draga, nadam se da ćeš ispuniti sve! Iii molim te, napravi listu serija koje gledaš jer mi treba nešto novo haha, također napiši koje sve filmove želiš pogledati. Voljela bih na kraju godine vidjeti i listu knjiga koje si pročitala ako može haha. Imam puno zahtjeva hah♥♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  12. Nadam se da ćeš ispuniti sve sa svoje liste. ☺ Nisam još napravila svoju listu, ali posle ovog posta sigurno hoću. ❤ A što se najveće želje za ovo leto tiče, mislim da je to da budem što aktivnija na blogu. ☺❤
    <3333333333333333333333333333333333

    eslyisworldview.blogspot.rs 💝

    ОдговориИзбриши
  13. Zdravlje je najbitnije za svako godisnje doba i period. A knjige su neophodne. *-*

    Na mom blogu je novi post o tome kako vreme moze sporo teci pa pogledaj. :) I ako mozes uclani se. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Želim ti sreću u ispunjenju svih ciljeva! Ja sam već počela sa knjigama i ne mogu da dočekam da se posvetim i serijama :)

    Ako želiš, zaprati me (uzvraćam)

    http://mirjanasite.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  15. Super ti je lista. Ja bas i nemam neke liste sto cu raditi ovo ljeto, ali mogla bih se malo ppozabaviti time. Zapratila sam te :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com

    ОдговориИзбриши