Странице

субота, 24. септембар 2016.

Rezime leta 2016.

Hallo Leute

Od silne želje da letnji raspust što duže traje, ja sam ga u mislima produžila do kalendarskog početka jeseni. Iako je i škola počela, nije mi bilo važno. Leto je ipak leto. Sada je već prošlo dva dana od početka jeseni, tako da je pravo vreme za rekapitulaciju!☺
Početkom letnjeg raspusta napravila sam listu stvari koje bih želela da napravim tokom leta, pa sada slede rezultati. Moram vam reći da sam zadovoljna, iako nije sve išlo po planu. To ipak nije ništa neobično za mene, iskreno očekivala sam da uspem mnogo manje.
Promeniti izgled bloga
To je bila prva stavka koju sam ispunila. Trenutno još uvek gledate taj izgled bloga, pošto su blogger i moj laptop u velikoj svađi i ne mogu nikako da napravim ni jednu izmenu. Čak ni da promenim vidžete. Nadam se da će se to uskoro popraviti, pošto ni online nisam uspela da nađem neko rešenje...
Popraviti zdravlje
Hmmm... Ova stavka je polovično odrađena. Dosta toga sam izmenila, spavam više,  krećem se više, kontolišem unos slatkiša. Jedini problem je što je škola počela i polako sve pada u vodu, počev od spavanja. Ipak, potrudiću se da se prilagodim i ovoj količini obaveza i da nekako ubacim i vežbanje, barem tri puta nedeljno.
Pročitati 11 knjiga
Cilj mi je bio najmanje 11 knjiga, a mislim da sam ih pročitala barem 5-6 više. 
Gledati serije i filmove
I jedno i drugo sam gledala, ali ipak malo više filmove jer sam u vašim postovima nalazila toliko dobrih predloga da nisam mogla da odolim.
Održati cveće u životu
Verujem da je svima poznato moje čuveno cveće. Mislim da nije prošao ni jedan mesečni pregled kroz slike bez njega. Ako nikada niste videli moje drage biljke, trk do Mesec kroz slike rubrike! E sad, ono cveće koje je bilo predviđeno da preživi-preživelo je, čak je sada i mnogo lepše. Ostalo su bile jednogodišnje biljke kojima je bilo predviđeno da traju do septembra, oktobra najduže. 
Šetati i fotografisati
Ovom zadatku sam se najmanje posvetila. Nije da nisam šetala ili da nisam fotografisala, ali nikada nisam otišla u šetnju sa namerom da fotografišem.
Napraviti veliko spremanje
Ovome sam se najviše radovala! Verujem da svi mislite da sam ludača, ali obožavam kada mi je sve sređeno, prebrisano i sjajno. Spremila sam svaku prostoriju stana od poda do plafona i kada razmislim, bilo bi lepo da to ponovim. Samo da ugrabim malo više vremena.
Organizovati darivanje
Samo ću vam reći da je još uvek u toku, tako da ako to već niste učinili-prijavite se!☺
Kako je prošla vaša letnja lista želja?
Da li ste zadovoljni proteklim letom?
Napišite mi u komentarima, volela bih da pročitam.
V.


22 коментара:

  1. Drago mi je sto je skoro sve ispunjeno, svaka cast. :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ovoo je bas zanimljivo, mogla bi si i ja postavit neke ciljeve, pa pratit kako mi ide u ostvarivanju isth

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je bilo baš zanimljivo i nekako me je održavalo motivisanom, da ispunim barem jedan deo liste.☺

      Избриши
  3. Odličan post, zaista sam uzivala, i bilo mi je jako zanimljivo da citam :D

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  4. Odlican post!Drago mi je da si uradila vecinu stvari sa liste! ♥:) Da li bi napravila post o knjigama koje si procitala tokom leta?:)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  5. Bas mi je zanimljiv post. :D super stO si vecinu ostvarila, a ono sto nisi, lako cez u jesenjem periodu, ne sumnjam :*
    Teen Queen

    ОдговориИзбриши
  6. Jako kreativan post,jako mi je kuul kad neko tako ima listu želja za neki određeni period paa jaaw *--*
    Jesen tek kreće , za fotografisanje i šetnje ćeš sigurno imati još više inspiracije <3 <3

    Imaš moj follow,ako želiš uzvrati :)

    Boomy's Place

    ОдговориИзбриши
  7. Jako mi je drago što si uspela da izvršiš većinu svojih ciljeva :) Ipak, ono što nisi stigla i uspela da učiniš u toku leta, verujem da hoćeš u toku jeseni. :) <33

    Marsyly

    ОдговориИзбриши
  8. Baš je lijepo što si većinu ispunila, ove ostale prebaci na jesenju to - do listu <333 Tada ćeš sigurno uspjeti <3

    Fantastiko World

    ОдговориИзбриши
  9. Divan post draga Visnja,drago mi je da si vecinu stvari sa liste odradila <33!Ja sam uradila skoro sve sa svoje liste i sasvim sam zadovoljna kako mi je porslo ovo leto :)!

    ОдговориИзбриши
  10. Bravo Višnja. Sve pohvale na trudu i uspjehu. Moje ljeto je trajalo samo pola avgusta tako da nisam imala vremena baš ni da uživam u njegovim čarima. Ali ok. Nadam se da će sledeće biti mnogo bolje :). :*

    http://danny991.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  11. Wow, ispunila si skoro sve svoje želje, iskreno ti čestitam na tome, pogotovo ovo vezano za knjige, zaista ti se divim, svaka čast!

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ОдговориИзбриши