Странице

среда, 14. децембар 2016.

7 stvari do 2017. godine

Već polako ulazimo u drugu polovinu poslednjeg meseca ove godine. Školu završavam za dve nedelje, a samim tim su i praznici bliže. Ova godina je proletela mnogo brže i od prošle, ali neću dozvoliti da mi ovih poslednjih par nedelja tako umakne. Zato je tu lista uz koju ću, nadam se, imati još par nezaboravnih događaja iz 2016. godine.
Ukrasiti svoj ćošak sobe
Verujem da smo svi barem jednom sanjali da imamo savršenu sobu kao sa neke tumblr slike, ispunjenu fotografijama, lampicama, svećama... Nažalost, svoju sobu nemam, ali zato imam svoj ćošak i potrudiću se da i on uskoro zablista u prazničnim notama!
Napraviti fotošuting
Prošlog meseca sam prvi put izašla sa nekim sa namerom da ga fotografišem i moram vam priznati da sam baš uživala. Jedva čekam da tako nešto ponovim, makar i sama.☺
Otići kod lekara
Prošlo je dve nedelje od kada sam trebala da odem na kontrolu kod zubara, ali moj strah me je sprečio da sebi zakažem termin. To pod hitno mora da se promeni! Takođe, bilo bi dobro uraditi pregled krvne slike i takve neke stvari, koje služe za prevenciju.
Obaviti prazničnu kupovinu
Definitivno moja omiljena stvar! Za mene ne postoji ništa lepše od osećaja kada osobe otvaraju poklone koje sam im sa pažnjom birala.
Pogledati barem 5 filmova
Od kako je počela škola, moje vreme za uživanje je minimalno, tako da čim budem u prilici treba sve da nadoknadim!
Početi sa fizičkom aktivnošću
Već i vrabci na grani znaju koliko puta sam rekla da treba da promenim svoj stil života, barem što se ishrane i vežbanja tiče. Ishranu sam zaista poboljšala, ali fizička aktivnost... Ne mogu baš da se pohvalim. Mogla bih barem svako drugo veče da prošetam jedan krug.
Pročitati barem 5 knjiga
Pored ne-gledanja filmova, ni knjige se nisu baš čitale. Imam ih pregršt na policama i samo čekaju da ih pročitam!
Šta vi planirate da uradite do kraja ove godine?
Napišite mi u komentarima, volela bih da pročitam.
E-mail: compliment.my.brain@gmail.com
Instagram: @princesskrofnica

19 коментара:

 1. Zaista divno, a verujem da ćeš i sve uspeti da ispuniš. :) Ako želiš, kada ukrasiš sobu, podeli sa nama fotkice, sigurna sam da će biti predivno. ;) <33

  Marsyly

  ОдговориИзбриши
 2. Visnja draga, jako zanimljiv post. Simpaticno mi je sto si pisala na ovu temu. Moji ciljevi Jesu jedino DA popravim ocene, save ostalo he na svom mestu.

  Gotičarka

  ОдговориИзбриши
 3. Beautiful pictures, love it:)
  kisses

  http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

  ОдговориИзбриши
 4. Divan post draga <33!Volela bih da slikas sobu kad zavrsis <33!Sigurna sam da ces sve uspeti da zavrsis <33!

  novi post perfecthigh136.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 5. Jako si ambiciozna i zracis pozitivnosvu. Ne sumnjam da ces sve ovo izvrsiti do kraja godine :D.sjajne ideje!
  novi post:Teen Queen

  ОдговориИзбриши
 6. Divan post, baš mi se dopada, nemam ništa određeno šta ću da uradim do 2017. želim samo postaviti što više postova, kao i ti pogledati neke filmove i proći vrlo dobrim uspjehom u školi :D

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ОдговориИзбриши
 7. Imamo slicne ciljeve! Hah, shvatices kad udjes na ovaj blog: http://mlmr16.blogspot.rs
  Pratim te pa ako zelis uzvrati.

  ОдговориИзбриши
 8. Divan post draga! Nemam neki plan šta želim da uradim do kraja godine, uglavnom ostavim da se sve desi spontano! Sviđa mi se način na koji pišeš, samo ovako nastavi, imaš moju podršku♥

  Kika's blog

  ОдговориИзбриши